Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januarinatt

Skoterspårskorsningen i månskenet
Pannlampor som släcks
Till ljudet av en fors som aldrig fryser
Den livnär alla drömmar
Skogen formar skuggor
Till förbindelser
Med orions bälte runt min hals
Är jag din




Fri vers av deathraay
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-12 09:00



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay