Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRIST


Löften klyvs med ett slag
nu ligger jag utspridd svår
att ångra

Lider bristningar av sig själva

eller är det som fortfarande håller ihop
det som skriker ljudlöst

alldeles nyss var allt på riktigt

men det visade sig att
alldeles nyss

var en kyss
kastad rakt upp i luften till vem som helst
som trodde på den

hur ställer jag mig upp
hur bemödar jag mig att bemöta dig
med en blick som inte viker av
vid första avtagsväg




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-12 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP