Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HYFS


Men inte ska väl jag komma här och (valfritt verb)
nån måtta får det väl vara

jag tar sällan i överkant
men tillfredsställa alla kan ju inte ens
gud fader himself

även om ordet är fritt är det förenat
med både skrattgropar
såsom fallgropar

hur ska det här egentligen gå till
när jag byter skepnad utan sömsmån
syftet med min tillblivelse står ju klart

det är bara det att
hyfset fortfarande har första tjing






Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-21 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP