Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIESTA


Fåglarna slutar inte kalla så här års
kanske kommer gråten ur medevi brunn
handflatans ringlinjer slutar vid midnatt
himlen spricker rosa

inget händer i regnet
i kupade händer runt min tro
vilar jag




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-19 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP