Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARERA


Allt är ett labyrintspel i trä
där en silverdank ska färdas hela livet
förbi varje avvägning

fortsätter parera
förbi slukhålen

håller fokus med silkesvantar
all rörelse inom ramarna
håller ihop när det ändå inte går
håller glans utan att spricka
håller mig ljudlös inom marginalerna

och när jag kommer till sista
går det plötsligt snabbare
svänger höger stannar backar
lutar framåt rullar för långt
slutar andas står stilla

försöker igen
önskar jag kunde falla ur












Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-09 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP