Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLAMMER


Stillnar sjunker häftad bröstkorg
uppbådar ingen inandning värt
att glida några toner på

vänder ansiktet ut och in
näsa nuddar nacken bäst jag bara blundar
allt mitt hår bygger bo

nyss hissades skuggan ut ur sin gömma
nu halas glädje ner på halvsång
ingen kommer här fram

jag vänder vinden till en kappa
grönt foder av morgondagg
lutar livet mot en murken stam












Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-10 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svårtolkat för mig
Vad denna text handlar om...

fint skrivet
2023-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP