Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAKE


Jag önskar jag vore ett öppet fönster
där håret fladdrar mellan ute och inne
av korsdrag som jag själv rår för

några sticklingar från ett gammalt självförtroende
sträcker sig med blad som inte ursäktar sig
allt jag hoppas på lutar sig ut
och råkar ramla omkull ett par minnen
ner i rabatten rakt nedanför
nu syns de inte längre

på fönsterbrädet ligger en katt
och putsar sig om framtiden
tunt glas i vind
jag är spröjs och list

öppnar fler fönster som jag speglar
inget fäster mig samman
andas på vid gavel
ingen hake




Fri vers av Igot Tochange
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-22 22:58



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fönster som en spegling av jaget. Konsekvent, nyskapande och tankeväckande!
2023-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange