Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNNA


Unna
ett ord ej ännu fullordat
kräver komplement förstärkning
ett hjälp-jag
annars endast knappa konturer
rent av onödig

på samma sätt kan en människa vara
bidrar till hälften med ständig förväntan
att fyllas på av någon annan
och först då bli begriplig

du unnar
jag skjuter till ett
dig

nu drar jag det
tillbaka




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-12 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP