Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek för längesedan som har smärtan kvar än idag


Varje natt är du här

Din röst är mjuk som sommarregn
jag älskade dig för längesen
så jag drömde om dig häromnatten igen

varje natt seglar vi från hamn till hamn,
det spelar ingen roll vart vi är för vi är med varann
det enda som betyder är när jag håller dig i min famn

tillsammans ser vi varje kväll på solnedgångens vackra lyster
andlöst jag faller varje gång det är dig jag kysser,

jag kysser dig över hela din varma kropp ,
för jag tror mina läppar är gjorda för dig, en självklarhet
så när natten smyger in till dag , ganska diskret
då ligger jag och beundrar din skönhet

det sista jag säger till dig är att jag älskar dig,
för det är det minsta jag gör och du är det största som finns för mig

plötsligt

ser jag dina kristallklara ögon och jag ser när du ler
mina ögonlock är tunga när jag vaknar, jag hör och jag ser

men du finns där inte mer







Fri vers av Arte
Läst 761 gånger
Publicerad 2006-08-01 23:40



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Super grabben!
vackert och mysigt...

//Mjao
2007-04-17

  yoyyo
!
igenkännade

ja bra skrivet
annat kan man inte säga.

bra bra bra
2006-08-09

  frozen_yoghurt
Åh! Om ändå alla vackra drömmar vore verklighet...Gillar verkligen den här texten, snyggt fångat!
2006-08-08

  Bodil Sandberg VIP
En dröm om det ouppnåeliga...bedårande poesi!
2006-08-02

  Cattastropher
Suck...***.....du kan verkligen skruva upp nostalgin och den tragiska romantiken. Trots att du rör dig bland klichebilder och uttryck, gör du det med säker hand. En äkta älskares ord. Den drömda kärleken visar sig ofta vara den som består. Eviga teman.
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte