Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikten...

De stanna anonyma bilder av ansikten lidit,
Ett ofullständigt gråt som nästan förföljde,
När den gula grillen passeras.
Bära framtiden, gråta det förflutna,
I en desillusion
Som hjärtat transkriberad, snubblar i skam,
I mänsklighetens öde tomma.

De är små ansikten,
En apatisk rörelse av oförmåga
Mot det okända, bara bredvid
Blå av hemligheten som avgår världen och
Komprimerar på virtuella skärmar, i en kontrast
Med längtan känns av sin kropp.

Ansikten i anonyma nyanser
Med samma tårar,
Samma salt som den osmaklig förtvivlan,
Varumärken som smärtan skriver
På det perfekta ansiktet ...




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-13 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos