Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impulser

Där mörkret slagit rot
Tyst och tryckande
Där lusten ebbat ut
Där dagen inte existerar

När livet tickar på
Obarmhärtig ensamhet
Det tar och tär
Lungor tömda på syre

Däri finns tomheten
Där, där ingen hör
Däri föds gnistan
En sakta melodi

Ett liv utan elektriska impulser
Är ett liv utan regn
I sanning kommer orken
I kärlek finns förlåtelsen




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-13 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP