Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du sakna?

När solen värmer
En trasig själ
Där vinden
Luftar en unken värld.
Om dagen vore enkel
Vad är lyckan då värd?
Att sörja är att vörda
Att vårda en själ.

Om livet vore enkelt
Skulle du sakna nåt då?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-14 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP