Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälpa ukrainska!

Många tänker att det är bara en till krig. Många tänker att det är bara mer krig flytningar. Men, vi måste tänka att de kommer inte som familj, kanske, viktigaste personen av familj stanna i sitt land for frihet.
De vill inte kommer till Sverige! De vill inte lämnar papa och mormor och farfar, för att do i sina land, det är därför vi måste hjälpa med hjärta, inte bara med pengar!

Vi kan hjälpa med boende och mat... om du har plats till en ensam barn, en mamma med en, två, flera barnen, till djuren, se till oss. Ge den som dom behöver nu, säkerhet tillgivenhet och hoppas.

Ni är en mycket känsligt folket!! Ska vi hjälpa dem?




Skapa | Skriva av Antonio J.F Matos
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-03-14 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos