Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lät bara ordne rinna ut i mina fingrar och det blev som det blev


Stilla

Sakta går den vackra solen ner vid horisonten
Tystnaden kommer sakta till mig och dig med mörkret
Illande vindar drar i trädens kronor
Långsamt tar sömnen mig och dig till sitt tysta land
Ljuset försvinner sakta från våra sinnen och mörkret tar oss bort
Alla gör det samma som vi och alla njuter

Ingen kan hindra oss från vår vila och njutning som är närmast gudomlig

Huden är som borta och själen blottar sig för världen
Undrar hur alla andra mår i sömnens hemliga värld
Vad drömmer dom alla om?
Undrar om det är vackra drömmar som min?
Duvor flyger genom mina sinnen och strör fjädrar av lugnt på mig och dig
En vacker kvinna och en man sjunger bland oss så vi alla bara kan rysa och njuta
Tystnaden kommer senare och låter oss återigen vakna till denna värld.




Fri vers av Nosferatu Arucard
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-08-02 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nosferatu Arucard
Nosferatu Arucard