Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


MED TANKAR SOM SNURRAR

 

Med ett sårat hjärta
som känns som det bränts
nu när all din kärleks
inre dammar fördämts
du känner vågornas puls
när de nu slår
då när du till sist
tagit beslutet och går

det beslutet som hos dig
så sakta växt fram
blir nu till slut
det absolut enda du kan
ja när beslutet är taget
och allt faller på plats
då är det bara för dig
att våga ta sats

men dina fotsteg
de känns som de bränns
för det är du som nu
korsar din gräns
och du som bara flyr
enligt andras logik
så du själv blir dig
troligen aldrig mer lik

mot ett framtidens hav
med dina egna beslut
du når nu den strand
där din väg har ett slut
för friheten vid havet
den ger dig nu hopp
och för din gamla ängslan
har du nu satt ett stopp

då när själva livet
kändes motigt och tungt
men nu känns allt
ganska logiskt och lugnt
men att tankarna snurrar
det rår ingen för
för det är faktiskt bara
något som tankar gör

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-03-15 23:18



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Så fin mjukt myllrande poetisk dikt om tankar, känslor, hav! Och ett starkt du. Jag känner med dikten, känner igen mig. Havet som friheten.
2022-03-16

  Kungskobran VIP
Fint om när livet tar en ny vändning
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP