Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


alla som inte våldtar dansar


LAWNSTEP MANIFESTO


en arm av vice city konstmördade nedlåtande igår. offret var byns regerande poetiska aktivistpunkares minst förargliga verk vid en helig plats. så, likt dangelo 2014 tvingas vi agera innan vår agenda. de förklarade krig på förbrytarvis, mobbarfasoner. buddastatyerna i öknen lustmördas. o nu räds konstnären en våg av mord och annan olycklig skit. och jag hittar inte rätt lös brud att leva ut mina hemliga kinks med. så. vi går ut.

denna sommar är en given partysommar. alla vet det. det smäller i juni. denna sommar är den sommar som gör eller slösar livet för de aktiva dansarna, de som klär sig o rör sig. flatorna som trippar. killarna som axlar bördan att va sexiga, dansa o hångla upp sin bro för att kåta upp understimulerade brudar i en jungel av tolvor, äkta punkare, gamers och slackers. du vet, sånt som ba kvinnor kan numer.

ett lawnstep har en ensam maestro/maestra som i förväg skickat in en lista på tio dansanta bitar som är nåbara från nätet. dessa dundras ut över högst 100 minuter på en av listmakaren vald publik plats. dans uppmuntras. om ett lawnstep blir av i helhet och en solitär närvarande dansat genom samtliga tio låtar vinner denne. och alla andra i när och förort förlorar. alla i stan som dansat en hel natt sista året får skicka listor o välja tidplats.

oböjliga regler: ingen trance av nåt slag. ingen dubstep. ingen metal. listor o tidsrumanspråk skickas till joakimudd@gmail.com minst nio timmar i förväg. en låt per lista får paxas för solodans, dance of me bror, uppskuffande av lösa töser på bord för årets trend: TABLE DANCE. mejl med borddans som krydda får prio. män med sexuell utstrålning och stilkänsla favoriseras men flatorna bestämmer vinnare. rödhåriga lösa hetrolutande tjejer får gratis knark och portas från darkside men är välkommen på romantiska promenader runt hökis alla veckans sena nätter. nothing weird.

hiphop och juke föredras. cali. gin o jos. sommardängor. country rap tunes! fuck s battle rap. och framför allt: detta är inte reclaim the streets. så. GANGSTA. thuggish bone till gibbs. viper. pulver pulver pulver smyger ner i drink.

tjejer va rädda på toppen. alla fester kommer inte va tio tolvor på golvet bland intetsägande svartklädda äckel som inte vill synas. män. kom i färg. och va stolta slampigs. proud sluts.

målsättning. stockholm ska va lika coolt som chicago. alla ska få jappa som de förtjänar. du ska kunna gå genom stan utan fasa över allas fulhet. nån ska va snygg. så du slipper va snyggast på torget när du känner dig sunkig. o vi ska få dansa. alla som vill ska få uppträda o dömas av snygga knarkare och ogripbara freaks. och just det. HÄMND





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 318 gånger
Publicerad 2022-03-16 14:30



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
tjugofyrasjuskaåskanrulla
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd