Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma timglas

Som i en blandning av sanning, lögn och mardröm
rinner sanden paradoxalt ner i livets timglas

Jag försöker till det yttre av andra att bli accepterad
men mitt sanna jag samlar bara tomglas




Fri vers av EnjaB
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-17 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnjaB
EnjaB