Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst nog för sanningen

havets yta stilla
vinden slutat blåsa
musiken slutat spela
till smått från grandiosa
faller i din famn
tyst nog
för sanningen
att kliva fram




Skapa | Skriva av JonathanS
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-17 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS