Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krasnaja armija, krasivaja devotschka


Ivan idi domoj - vänd hem Ivan!

Krasnaja och krasivaja, Ivan, minns du
De orden bar du i ditt hjärta, när du älskade
Nu finns det inte något vackert kvar, i dina steg
ruiner, döda, sårade och rött som blod, och tårar




Fri vers av Horace
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-17 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace