Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten

Lyssnar mot marken
Trädens tysta trådar viskar
Smärtan bultar dovt
Stryker dem sakta över barken

Maskiners dån ska falla
rosta sönder, brytas ner, bli kalla
Betongen rämnar, gräset gror
Skogen väntar tusen år

Fåglarna ska återvända
Insekter, humlor
Fjärilar och blommor
Träden viskar våren åter
Skönheten består.








Fri vers av 1001
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-18 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001