Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du är redo.

Jag ser att du tvekar
Att du tvivlar på mig
Jag vet du är i en knepig situation
Men jag vill inte förstöra någonting

Men jag vet att du vet

Så fall när du är redo
Jag väntar här




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-19 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP