Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dumhet...

Vad jag led av kärlek,
Det var bara dumt nog mitt fel.
Det var mina rädslor som matade
Din rädsla, mitt tvivel
Vägen som förändrade din väg.
Det var mina gråa dagar det
Svartnade ditt liv, den
Skuggor av mina önskningar som,
De grumlade klarheten i din kärlek.
Du är inte skyldig!
Det var min dumhet som förlorade dig!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-19 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos