Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ge mig...

Du ger mig, ibland öm, av din smak,
Av mitt ger jag dig, tacksam, nåtet det yttersta,
Om det finns ett stup är jag inte rädd för det,
Stänger mig i dina ögon, min älskade!

Att komma till himlen och stå i den,
Jag söker ivrigt din stjärnas väg,
Jag hittar den genom beröring och jag vill dricka den,
I ditt vackra hörn, alltid blött!

Jag känner redan din kropp, mellan mina armar,
Båda berg i bröstet, tittade tysta,
Som småsten, kastade ur min sida!

Hur mycket jag gråter, törstig, för dina kramar...
Från den beröringen, som mitt begärs hav,
Ett helt universum inuti din kyss!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-03-20 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos