Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen är krokig

bland fel och brister
jag finner min väg
möten skapas
och allt som man vill
att man lär och man läker
sår som kom till
av vägar som kröktes
av beslut som man tog
i stunder som stjälpte
och frihet som dog.
Men vägen är brokig
faktiskt evigt skör
relationer försvinner
och vänskap dör.
när tankarna brinner
och förnuft försvinner
blir vänskap till luft
och allt man förnimmer
är att livet är tufft




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-03-20 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover