Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föds mitt missnöje!

Ramen på dina läppar har Picasso,
Synonymt med färg som omger dem.
De är ramen som håller mig och som rör mig;
Det omger varje kurva av din linje!

När jag tittar på dem ser jag lågan tändas,
Mitt blod som cirkulerar accelererade.
När de rör vid lätt är jag omgiven!
När de öppnar ger de mig havet!

De talar! Jag darrar, extatisk,
I balladen eller i hela symfonin,
I båda är perfek harmonynt!

Om de stänger lämnar de mig i kloster!
I den långsträckta linjen i ditt ansikte.
Om de gömmer sig, föds mitt missnöje!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-03-20 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos