Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min öken


Det är tyst i min öken, på håll hörs 

tonerna av bomber. Det är tyst tyst i

min öken. 

Tomatsoppa med korv och persilja. 
Vi älskar och vi säger det till varandra. 

Förstrött iakttas dikter som nått någon 

form av allmän beundran. Andningen 

från en sjuårig flicka vaggar. 

Tänk att de individuella markerna trängs 

bland trivialiteter. Vikten och högvilt 

och de stora drömmarna. För det är så 

tyst i min öken, om det inte vore för 

andetagen tystnadens rytm spöklikt

övergiven, 

 

tyst det är verkligen knäpptyst 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-20 22:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fin med psykologisk touch.
2022-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-03-21

  cilax VIP
fin
2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP