Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kefas

Jag har fruktat dig.

Tänk att det är saknaden efter en mor,
som till sist gör oss till jämlikar.

Framåtblickande förlamning,
bakåtblickande forsar,
vi är Janusspillda drömmar.

Du bär timvisaren som ett kors,
bändande motvärn Atlas styrka värdigt,
klämta, klämta den som klarar sig!

Jag strör sekundvisaren i aska,
å förnekar dig i samma hast som Petrus.




Fri vers (Fri form) av Michael de Salazar
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-15 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael de Salazar