Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömoas

I väggsprickan ordkarg talgoxe vänta,
den cyniske glädjespridaren tittar den rätt i vitögat,
å bestämmer sig för här att öppna upp butik.

Dagen efter köper han en skog,
skänker du bort din pant,
får du en egenskriven jeremiad direkt från barken.

Den cyniske glädjespridaren suddar delvis ut sig själv,
så invigningen har den innerligaste konfettin.




Fri vers (Fri form) av Michael de Salazar
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-01-07 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael de Salazar