Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orden bara rann ner i mina fingrar så blev det nått...hmm


Slag Efter Slag

Jag stiger ut ur duschen
Letar efter min rosa handduk med fjärilar på
Du kommer in till badrummet

Du höjer din hand
Och börjar skrika åt mig
Ger mig en hård smäll på kinden
Jag faller ihop på badrummsgolvet

Jag kollar på dina rödsprängda ögon
Vill att du ska förstå
Att jag inte klarar av att ta mer slag ifrån dig nu
Jag kollar dig i ögonen och säger något
Någonting som inte ens jag förstår
Du skriker mer och jag blundar
Önskar att det var över
Att du bara kunde lämna mig ifred

Du går ut ur badrummet
Stänger dörren och jag kan höra ditt hånskratt
Nu vet jag att jag är själv i lägenheten
Jag Sätter på musik så att ingen ska höra mitt skrik
Men skriket är för starkt
Jag kan inte låta bli att överrösta musiken
Jag skriker ut mitt hjärta och mina känslor
All min energi är slut och jag faller ihop i soffan

Jag drömmer att allt är över nu
Men innerst inne vet jag att du kommer tillbaka
Vilken sekund som helst
Och ger mig ännu ett slag
Du ger mig ännu ett slag för att du är omöjlig att älska
Du ger mig ännu ett slag för att jag ber dig ge upp
Slag efter slag för att du inte vet något bättre sett




Övriga genrer av SocialPsychoFreak
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-08-02 11:09



Bookmark and Share


  *Camilla*
men vännen :'(
Blir du misshandlad? det kändes så i den här texten, mycket vackert formulerat, fin!
gumman, du kan berätta allt för mig!<333
2006-08-04

  Ponkie
Älskling..Det gjorde ont att läsa. Ont på riktigt.
Vackert. <3
2006-08-02

    ej medlem längre
Kan förstår smärtan och lidandet i texten...väcker mycket frustration och en känsla av hjälplöshet
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak