Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök fly, du kommer ändå att dö i slutet så varför inte göra det medvilligt?


Jag skrämmer mig själv och folk i min omgivning

Jag skriker i tystnad
Men tårarna försvinner ändå i skriket
Musiken har varit tyst i flera år
If I´m gonna make it, how will I survive?
Jag kämpar för tystnaden
Ändå vill jag bara höra din medkänsla
Kanske jag har för många krav?
När rakbladen skär in i min torra hud försvinner alla känsla
Kan inte känna smärtan jag själv orsakat
Ändå vill jag bara leva som vem som helst
Har du någonsin försökt sluta röka under en psykos?
Precis så känns det för mig att sluta självmisshandla
Dream on little girl
Scream til your lungs can not breath
Om jag ändå bara kunde känna igen
Känna smärtan av glöden som flåsar mig i nacken
Borde jag springa!??
Flyr för livet
Eller kämpa till slutet och ändå överleva som i filmerna
Jag ger upp, lämnar det förflutna och lika så \"the future\"
Allt skrämmer mig
Rädslan,sorgen,kärleken,hatet allt skrämmer en när man är vilsen

Jag flyr




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 512 gånger
Publicerad 2007-10-04 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak