Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla meningslöst!

Jag blir förvirrad av alla dessa ord
Varför måste ni finna en mening i allt jag gör.
Jag kanske är helt meningslös?
Om ni ändå kunde förstå
Jag bli lam av känslan
Meningslösheten
Det är klart jag vill ha en mening i mitt liv
Men kan jag klara av meningen?
Jag kan bara sitta ner
Klarar inte av att stå rätt än
I´m to fucking weak
Men ingen jävel är här för att stötta mig
För att få mig att klara det
Men fatta jag kan inte klara detta själv.
När meningslösheten äter upp mig inifrån och ut
Men varför inte vara ensam och klara det själv?
Jo för att min självkänsla är på botten
Och jag vågar inte pröva
Med risken att inte klara av

Vågar inte smaka på den nya juicen hemma
Den kanske är äcklig i alla meningslöshet




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 514 gånger
Publicerad 2007-09-24 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak