Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som är verkligt för alla andra är inte verkligt för vissa

Mina läppar fryser sakta och blir blåa
Det smakar blod i min mun
Är det dags för mig att lämna?
Jag vidtar döden med fingerspetsarna
Är jag nära friheten nu?
Det känns som om jag faller 100 meter
Men när jag kollar upp så sitter jag fortfarande bakom dörren till vardagsrummet
Jag börjar skaka och är säker på att när som helst kommer mitt huvud explodera
Jag tar ett stadigt tag om dörrhantaget och försöker resa mig upp
Men faller handlöst ner igen.
Paniken slår till och jag ifråga sätter allt verkligt och tror att de är ute efter mig
Musiken förvandlas till skrik som borrar sig in i huvudet på mig
Jag hasar mig fram till sängen
Tar tag i ett glas och krossar det
En tillräkligt vass glasbit får mig att känna mig verklig
Jag somnar av utmattning
För att sedan vakna upp i ångest




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 530 gånger
Publicerad 2007-07-27 11:53



Bookmark and Share


  stefan.g
Åh käre Gud, vad jag önskar dig frid. En liten sekund som får kännas som din. Ett nytt kapitel, där ömma rader av ord. Lyssnar och känns dig vid. Värmer och letar sig fram till ditt hjärta så fint.
Ha det gott....................................................................!
2007-07-27

  ospray
Starkt och bitande
bra skrivet
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak