Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är detta slutet på min ondskefulla väg?

Jag reser mig upp och ler
Jag skrattar åt mig själv
För att jag under en så lång tid inte har sett ljuset i min mörka värld
Jag öppnar fönstret och låter allt det onda flyga som väg.
Gå och gör illa någon annan
*Couse I´m stronger this time*

Jag vet att jag kanske kommer göra mig illa
Men jag kommer aldrig låta mig sjäv tappa kontrollen
Jag kommer överleva.
Kommer kämpa för mitt liv.
Även om jag helst bara vill hänga mig.

Jag har rest mig upp så jävla många gånger
Men varje jävla gång har jag fallit tillbaka
Det är slut med det nu
Jag ska stanna på toppen.

\"You think you can break me but I´m over the top now\"

Jag kommer skratta åt er som mobbat mig genom livet
Som har fått mig att förlora min självkänsla
Jag skratta åt mina föräldrar som bara såg sig själva
Jag ska skratta åt alla.
För en gångs skull har jag övertaget!




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-19 13:05



Bookmark and Share


  Mats Henricson
SUVERÄNT ! Du är en äkta \"SURVIVOR\" ! Om det är självupplevt, så blir ju den ,nästan outhärdligt, STARK !! Gillar skarpt din \"revanschkänsla\", den är , helt klart, EN HÖJDARE !!
Go on like that, baby !!!!!!!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak