Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Like a suicidal Mickey Muse

Det finns inte längre några ord som kan beskriva
Beskriva känslan inom mig
Det är som att allt bara rasar
Ingenting funkar som det ska
Som om energin tagit slut.
Tankar som svämmar över och blir till en sjö
Som jag sakta drunknar i

Om du hade frågat mig för en vecka sen
Så hade jag sagt att jag försöker överleva
Men om du frågar nu
Så har jag släppt taget helt
Jag vill drunkna
Och lämna allt och alla

Kan inte bara ringhals explodera så att alla dör.

Ibland frågar jag mig själv varför?
Varför finns det inga svar?
Varför är jag den jag är och ingen annan?

Jag kommer att lämna er.
Jag kommer gräva min egna grav.
Du kanske aldrig ser mig mer




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 01:51



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Grymt tragisk, men jag anar ändå en liten ljusglimt \"längst bort i tunneln\" . Suverän språkbehandling !!!!!! Så enkelt och ändå så svårt.........
2007-09-19

  *Camilla*
Säg inte sådär vännen
jag behöver dig nu när jag ligger på botten och kippar efter luft

du behöver mig
jag behöver dig

Vi behöver varandra


Jag
älskar
dig

det vet du
2007-09-06

    RebeccaW
Jävligt sorglig text som berör massor
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak