Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just wanna leave for a little wile!

Orden räcker inte till
För allt jag vill säga skulle inte gå att skriva ner
Jag vill försvinna
Gräva ner mig själv
Tystnad, jag vill inte höra några bortförklaringar!
Jag lämnar er inte.
Finns alltid kvar
Men vill bara försvinna för ett litet tag.
Såpbubblemagi hjälper inte längre.
Systraskap som blivit svagt.
Kärlek som ruttnat bort
Vänner som vänder ryggen till.

Mina ord räcker inte till.
Eller, det kanske räcker med ett hej då trots allt?




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 548 gånger
Publicerad 2007-07-25 02:34



Bookmark and Share


  *Camilla*
INTE HEJ DÅ OKEJ! jag älskar dig och lämnar dig inte

ser du, vi hade som en liten paus
men nu är det vi igen
right?
Lämnar dig aldrig helt
Jag finns alltid här<3
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak