Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad bland alla beslut

Jag försöker andas men all min luft är slut
Jag försöker se men det är någonting som är ivägen
Vill ha kontrollen
Vill lyckas med mitt liv.
Men jag är så hopplös och rädd
Att jag kommer misslyckas
Om jag misslyckas så är det stort för mig
Då misslyckas jag förevigt
Försvinner från denna värld
Kanske det är lika bra att ge upp
Ingen får mig att känna mig lyckad

Behövd

Springer min väg
Rymmer från världen
Gömmer mig i mina tankar

Och hoppas att jag blir osynlig




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-09-20 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak