Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUCK LOVE!

Aldrig mer ska du få veta sanningen
Nu kommer du inte in hunder min hud
För du svek mig igen
Jag trodde det va allvar nu
Att du förstod varför jag gör som jag gör
Men du fattade fortfarande inte ett skit
Du fick mig att tro att du va bra
Att du skulle få mig upp på fötter igen
Men som vanligt är allt lögn
Jag ramlar ännu djupare
Skriker efter hjälp
Men du bara skrattar
Vad det detta du ville skulle hända
Såra en människa som älskar dig
Kärlek gör en blind
Det är sant

Nu när jag reser mig upp så ramlar jag igen
Men innan kunde jag stå upp
Aldrig mer ska någon få höra mina ord
Aldrig mer ska någon få kolla mig i ögonen
För när kärleken sviker
Då kan ingen svika värre
Då ramlar man längst
Och det sista du får se är denna jävla texten utan någon som helst mening.

FUCK OFF




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak