Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturer



Kylning uppfattas som kulturell
Avståndstagande
Från gutturala monosyllabiska till alkoholens hårdhet
Och djurminnen,
De öppnar sig i snön av berusande gratulationsljus
Full av silhuetter som
bli förvirrad med element
Och fred skär in sig i fördefinierade sinnestillstånd.
Vi är i tid för att känna av bränderna och
skrika högt tills
Späd i vulkanerna av lugn
Och i den hemliga dimensionen av vatten
Som fyller vår kropp!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-22 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos