Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger dig,

Jag säger dig nu de förkrympta orden,
De jag hållit i i decennier
Strupe av rädslor, i oförståelsens skräck.
De är varken bra eller dåliga, det är de
De vanliga orden som säger de som älskar och
Som gråter, som fruktar att öppna sina armar och hålla
Nuet bara...

Smärtan som gör mig ont för att jag inte såg dig
Det är mycket mindre än nöjet
Att veta att du är älskad och lycklig.
min smärtsamma gåva
Det är inte jämförbart med
Din vackra och trevliga framtid!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-22 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos