Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oföränderligt

Jag är jag
du är du
det kan vi inte ändra på.
Men det som kan bli, är ett Vi.
Jag plus du blir ett eget Vi,
och Vi kan bli något gemensamt.

Vi kan skratta och gråta tillsammans,
vi kan bråka och sluta fred,
vi kan avnjuta en middag med god dryck,
vi kan se solnedgångar tillsammans,
vi kan resa och se världen,
men vi kommer alltid att vara jag och du!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-22 07:55



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbart ordat - 'vi kommer alltid att vara du och jag'
2022-03-25

  Den filosofiske poeten
Du plus jag blir två.
Men är det en ekvation.
2022-03-25

  Orion93 VIP
Du och jag har idéer som kommer att förändra världen tio gånger, men världen är inte redo för det.
2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP