Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivandet flanerar lugnt vidare, mellan en handfull poeter. Gunwale gav mig de tre orden "herdeidylliskt, hastigt, konstverk". Det sistnämnda transformerar jag till "anslagstavla". Lagt till 18 (och ett halvt) så blir 21 ord.


Herdeidyllisk (stafett 36)

 

 

 

Bortom hastigt krigszontrafikkaos

lunkar fårflocken herdeidylliskt,

tolkandes kulturvandringens anslagstavla.

-Hear this idea!

-Here died Dylan?

-David became stardust.

- Her idols mystical...

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-23 21:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kontrovers mellan vad som sker och vad som känns tidlöst. Tror för min del att både det som sker och idolerna kommer att bli ihågkomna i århundraden framöver.
2022-03-25

  TrollTörnTrappan VIP
Ahaha, bra fråga! Det är nog bara fåren som tror sig vara där - även om engelsk mark just blivit enkel att anträda.

Visst, denna ständiga vessla, Zimmerman! Som flocken lovprisar vare sig man lyssnat till hans haranger eller ej.. Jag tillhör den "lilla skock" som brukar få ut mer av Bowie (även fast David gjorde en av sina titlar till Bob).

Stardust är visserligen stjärnstoft på engelska, men skulle kunna läsas som starar (fåglarna) som har en dust (dispyt/tvekamp) ;-)
2022-03-24

  lodjuret/seglare VIP
Antagonisten i det andra handbollsläget kanske tänker ett som 'Dylan nu igen', att han alltid skall vara som i ropet, på tapeten...
2022-03-24

  Cikoria Blå VIP
Är vi i England nu? Eller är det bara fåren?


2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP