Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fågelns renhet

Alla nostalgi passar in i fågelns renhet
Och ögonflyget
Det tar avstånd från verbet där endast blodets styrka
driver dikten
I livets bagage sjunger de som aldrig talar
Och universell musik bär kärlek i brand
Till barndomsguldet
Högsta budskapet som sväljer versen
Ångest dras på avstånd.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-03-22 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos