Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pengar < 0; job==true; resa_jobb=pengar+100;
hmm om ni förstod det där...




Förlorat hopp

är ordet sant
så förklarar det
varför jag


inte kan motivera mig själv
att se framåt och ge mig själv
iden om att det är värt kampen


har förlorat henne och jag borde
låta det vara göra mig själv fri
men utan henne är jag tankelös


lever som i en dimma
vill egentligen bara dö
men något tar emot


saknar och pengalöst
smeker jag mig  desperat sökande
efter att bli fri


arbetet kommer bara vara
som en skugga av hopp för
egentligen vill jag inget




Fri vers av virre
Läst 604 gånger
Publicerad 2006-08-02 12:37



Bookmark and Share


  DanSan
**********************************

Hehehe Lite i stil med äta jobba dö!

Men visst är det så vi vill vara oberoende

och samtidigt beroende!!! Gott poetat!!!

MVH Dan

***********************************
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

virre