Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tala sig ur detta...

Advokat sa till chefen sin...
Varför har rasten min dragits in...
Det beror ju på
den klarar du väl å´
ta, mellan målen i rollen din...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-24 16:57



Bookmark and Share


  ULJO
Kul
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt