Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket

Hur mycket tillit undgick mig...
Jag har inte längre
Ögon som ser avståndet,
De stänger när ljuset växer,
Oproportionerligt och
All mark som berör himlen lyser upp.
Jag, har en gammal tår
Som skrattar åt
Mina hjärtesorger.
Förbli glad trots
Av den uthållighet
Med vilken jag rengör den,
Trots tiderna
Skrattar jag fortfarande
Av de all onödiga saker
Som får henne att växa




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-26 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos