Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syresätt.

Ställ inga frågor
Låt det bara vara
Andas, syresätt
Det är allt du behöver nu.
Du kan inte påverka
Det är som det är
Var dig själv
Din tid kommer snart.

Som ett frö
Planterat i jord
Ska din dröm utvecklas
Växa sig stor och sann.
Du har ditt syfte
Du har din kärlek
Nu är tiden inne
Din tid börjar nu.

Allt har sin mening
Allt har sin sanna natur.
Öppna upp ditt hjärta
Det är din tur nu.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-28 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP