Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis?

Imorgon
Precis som inatt
Precis som igår..
Slår mitt hjärta för dig.
Sammanflätade
Fast långt från varandra
Två själar..
Som inte kan släppa taget.
Kanske en dag
När stjärnorna står rätt
När dragningskraften segrar..
Smälter vi ihop i varandra.
Jag drömmer.
Jag väntar.
Jag saknar.
Oss.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-29 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP