Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

masken spricker

jag klarade inte
av att älska
svavel
kolet
och saltpetern

jag klarade mest att
rygga i rädsla
ducka
sten
belamra bröstet

rädd att köttet
ej dög för dig
masken
kröp
ej ner i jorden

masken stanna
kvar på ytan
sträckte
ut sig
över ansikten

stelnade i saknad
av livets fukt
dess hinna
ljuger
om balans

nu när löven
faller försent
blytungt
syrans
kompostering

ser jag tydligt
hjärtats skuld
samlats
högar
utav sura löv

betalas ensam —
kött är jord

betalas ensam —
en mask i taget




Fri vers (Fri form) av agh.nilsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-30 21:17



Bookmark and Share


  Daphne VIP
asså ah vet inte vad jag ska skriva, DÖDSBRA! kanske?:)
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson VIP