Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TORRSKEN


Det finns inte längre något ljus inte ens
en tunnel att följa
slöjor döljer redan nästa sekund
orden är baktunga


mina ögon mitt signum
sänker sig gröna
som om de legat i blekningsmedel


det finns inte längre ett du inte ens
en stavelse som hörs
löften är fjolårets löv snart jord
nere i slänten


omvärdera är ett naturfenomen
motsatsen till norrsken
ingen himlen där man trodde
att den fanns


jag försöker fånga mönster när jag blundar
de är borta redan innan jag förstår dem
besvikelse torrlägger
varje cell






Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-31 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP