Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Den som jag titta på
är inte vad du visar.
den som jag rör
är inte vad vill du känna.
den som jag erbjuda
är inte vad du önskar!

Den som jag är,
är inte vad du älskar!

Varför är du med mig?
Varför bor du hos mig?




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-03-31 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos